6 dingen waaruit blijkt dat je hond onderdeel van je familie is

6 dingen waaruit blijkt dat je hond onderdeel van je familie is

Iedereen die ooit een hond heeft gehad kan jou hetzelfde zeggen: Het zijn veel meer dan zomaar huisdieren

'Vanaf de tijd dat we de een puppy in huis nemen, worden honden een deel van de familie' aldus Dr. Mary Burch, gedragstherapeut bij de Amerikaanse Kennel Club. 'Ze groeien op met kinderen, gaan samen door verschillende fasen in het leven met ons en wanneer de tijd komt om afscheid te nemen hebben we net zoveel verdriet als ieder ander familielid.'
Hij slaapt bij je in bed
Niet alle hondeneigenaren laten hun hond slapen in hun bed. Maar degene die het wel doen zijn er van overtuigd dat ze een betere band hebben gekregen.

Er kan een hechtere band ontstaan tussen de hond en de eigenaar omdat hij 8 uur per dag meer bij zijn baasje is. Ook kan een hond opletten dat zijn baasje niks overkomt door over hem te waken.
Hij heeft een speciale plek op de bank

Alle tijd benutten om met je huisdier samen te zijn verbetert de band. Samen op de bank zitten is daarop geen uitzondering.
Juist op de bank samen kan er geknuffeld worden!
Je vergeet nooit zijn verjaardag

Het klinkt ooit raar wanneer je je huisdier cadeautjes geeft op zijn verjaardag. Maar dit is juist heel normaal wanneer je hond onderdeel uitmaakt van je familie.
Je houdt rekening met je huisdier bij het kopen van een huis.

Een huis kopen is een grote beslissing waarbij je hele gezin betrokken is. Veel huisdiereigenaren houden dan ook rekening met de omgeving, achtertuin en aantal trappen in huis voor de viervoeter.
Hij houdt van je zelfgemaakte maaltijden.

Honden, net als mensen, hebben voorkeuren als het gaat om eten. Er zijn genoeg snacks die gemakkelijk zelf te maken zijn in je keuken en waar je hond van kan smullen!
Je hond is een schoothond, hoe groot hij ook is!

Nogmaals, er is geen betere manier om een band te krijgen met je hond als regelmatig knuffelen. Een hond wil dan ook wel eens vergeten hoeveel hij weegt en zal alsnog op je schoot willen kruipen om eens vertroeteld te worden.