Site Loader

Tegenwoordig speelt technologie een ontzettend grote rol in ons leven. We hebben natuurlijk allemaal een smartphone in onze zak en daarnaast hebben we laptops, televisie, tablets enzovoorts. We gebruiken het internet voor alle aspecten van ons leven. Toch is het natuurlijk belangrijk om regelmatig naar buiten de natuur in te gaan. En dat is natuurlijk het leukste met een huisdier zoals een hond. Toch zijn er ook veel technologische gadgets waar jij en je hond samen plezier van kunnen hebben. In dit artikel bespreken we de leukste gadgets voor samen met je hond.

Facetimen met je hond

Honden vragen veel aandacht. Maar we hebben natuurlijk ook allemaal ons dagelijks werk en soms moeten we de hond alleen thuis achterlaten. Er zijn veel honden die last hebben van verlatingsangst. Het is dan ook ontzettend leuk dat er een apparaat is waarmee je kunt videobellen met je hond wanneer jij op het werk bent. Er zijn verschillende manieren waarop PetChatz werkt. Zo kun je bijvoorbeeld snoepjes in het apparaat steken zodat je hond naar het apparaat komt. Daarnaast kun je ook je hond trainen om jou op te bellen door op een knop te drukken. Een hartstikke leuke gadget dus! Maar ook een goed apparaat om de verlatingsangst van je hond weg te trainen.

Moderne hondenrugzak

Ik ben zelf een gigantisch van een specifieke Corgi op Instagram die altijd reist in de rugzak van zijn eigenaar in New York. Een dergelijke rugzak is natuurlijk ontzettend handig als je reist met een kleine hond of een oude hond die niet meer zoveel energie heeft om lange afstanden te wandelen.

Honden GPS

Een van de meest stressvolle en enge dingen die een hondeneigenaar kan overkomen is het kwijtraken van de hond. Helemaal wanneer je in een onbekende omgeving bent is dit uiterst angstaanjagend. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel gadgets op de markt die je kunnen helpen met het terugvinden van je hond. De beste optie is natuurlijk een GPS tracker die je in de halsband van je hond kunt plaatsen. Op deze manier kun je via internet en tv de precieze locatie van je hond live volgen. Op deze manier hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je je hond niet meer kunt terugvinden.

Zelf apporteren

Een bal gooien om daarna je hond die te laten terugbrengen is een van de meest populaire spelletjes om met je hond te spelen. Maar soms wil de hond graag spelen zonder dat jij dat op dat moment kan doen. Dan is een zelf apporteer machine een leuke gadget om te hebben. De hond gooit de bal in de machine en die schiet hem weg.

Timo

Geef een reactie